Nicole Arts

HOND & HIP

“ik KIJK er naar uit om uw hond een leuke en relaxte ervaring te geven!”

Graag wil ik mijzelf even aan u voorstellen. Mijn naam is Nicole Arts. Ik ben met mijn partner en ons gezin woonachtig in Oirsbeek. Toen ik klein was zei ik al tegen mijn moeder dat ik later op een boerderij zou gaan wonen met alleen honden en paarden. Na twee banen in de automotive en een gezin later begon het in 2017 toch te kriebelen.

Na de uitbreiding van ons gezin met in 2014 Labradoodle Morris en Labradoodle Julie in 2017 kreeg ik steeds meer interesse in de verzorging van de vacht. Eerst heb ik een workshop doodletrimmen gevolgd maar dat bleek toch een stuk moeilijker dan dat het tijdens de workshop leek. In 2018 heb ik uiteindelijk besloten ervoor te gaan en de opleiding tot hondentrimster te volgen aan de Trimacademie. Ik vond een super stageplek bij Trimsalon Woeffers in Venray waar ik alle soorten honden en vachtsoorten heb zien langskomen.

Bij het oriƫnteren naar een plekje waar ik de trimsalon kon starten kwam het pand aan de Hoofdstraat 4 in Amstenrade voorbij. Na een aantal maanden hard klussen heb ik hier eind 2019 mijn eigen trimsalon geopend en kijk ik er ontzettend naar uit om uw hond een leuke en relaxte ervaring tijdens de trimbehandeling te geven.