Behandelingen & Tarieven

Bij Hond&Hip kunt u terecht voor alle voorkomende trimbehandelingen die noodzakelijk zijn voor de optimale verzorging van de vacht van uw hond. Ook werken wij uitsluitend met de beste producten op natuurlijke basis.


Een complete trimbehandeling bestaat standaard uit:

Wassen & drogen

De trimbeurt

Nagels knippen

Oren checken

wassen & Drogen

Iedere hond wordt voor de trimbehandeling bij ons gewassen. Hierdoor krijg je een mooier resultaat bij de trimbeurt en is het ook beter voor ons materiaal.

Is uw hond een smeerpoets en houd hij ervan zich tijdens het wandelen lekker vies te maken? U kunt bij ons ook terecht voor alleen het wassen en drogen van uw hond.

Nagels knippen

U kunt ook alleen de nagels van uw hond laten knippen bij ons.

De Trimbeurt

Iedere hond wordt voor de trimbeurt 2x gewassen. De eerste keer met een goed reinigende shampoo, de tweede keer met een verzorgende shampoo die bij de vacht van uw hond past. Vervolgens wordt de hond getrimd zoals met u is afgestemd en wat bij de vachtsoort van de hond past. Ook worden de oren en het gebit bekeken en de nagels geknipt. Is de hond nog niet aan een trimbeurt toe maar zijn de haren bij zijn ogen wel erg lang? U mag tussen de trimbeurten in 1x kosteloos langskomen om de ogen van uw hond bij te laten knippen.

Een tussenbeurt of borstelbeurt voor uw hond is ook mogelijk. Vraag hiervoor vrijblijvend naar meer informatie.  De prijs is afhankelijk van de grootte en vachtsoort van uw hond.

Het baasje

In principe bent u niet bij de trimbeurt van uw hond. De hond reageert heel anders als de baas erbij is. Er is helaas geen mogelijkheid tot wachten in de salon. De duur van een gemiddelde trimbeurt hangt natuurlijk af van de grootte van de hond en de conditie van de vacht maar de gemiddelde trimbeurt duurt zeker 2 uur.

Wij werken in onze salon met meerdere mensen. Hierdoor zullen er altijd meerdere honden tegelijk in de salon aanwezig zijn. Mocht dit voor uw hond niet werken of niet wenselijk zijn voor u kunnen wij helaas geen afspraak maken voor de trimbehandeling van uw hond. 

Alleen op afspraak

Omdat een trimbeurt een redelijk uitgebreide behandeling is, werken wij alleen op afspraak.

Puppybehandelingen

Krijgt of heeft u een puppy? Het is voor een puppy heel goed om hem tussen de 12 en 16 weken eens te laten komen rondsnuffelen in de trimsalon. In deze periode staat de puppy nog helemaal open voor nieuwe ervaringen. Wij doen tijdens deze kennismaking nog niets aan de vacht van de pup. Hij snuffelt even aan nieuwe geurtjes, ervaart de geluiden die bij een trimsalon horen en u maakt kennis met mij.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat u een goed gevoel bij de trimsalon heeft is deze kennismaking GRATIS. Ook als er geen vervolgafspraak volgt. Mocht de ervaring bevallen raden wij aan om met 16 a 18 weken te komen voor een puppytrim.

Bij deze puppytrim wordt uw puppy gewassen, gedroogd en worden op een speelse, leuke wijze de oogjes vrij geknipt, de voetjes bijgewerkt en het poepgaatje vrij geknipt. Dit allemaal met veel knuffels en snoepjes zodat het wederom een leuke ervaring is voor uw puppy.

Rond de zes maanden kan uw puppy een eerste trimbeurt aan. Voor deze leeftijd is het te intensief voor de pup.

Tarieven

Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende hondenrassen in de trimsalon. De prijzen vermeld zijn inclusief BTW en zijn vanaf prijzen. De vanaf prijzen zijn gebaseerd op een hond met een verzorgde vacht zonder klitten en een hond met normaal gedrag op de trimtafel. Voor honden met klitten, vlooien of extreem moeilijk gedrag kan de prijs hoger uitvallen.

 

,Behandeling/Ras: Grootte: Prijs (€)
Puppykennismaking Gratis
Eerste puppytrim
(duur ca 1 uur)
40
Ontvlooien 12,50
Nagels knippen 7,50
Bearded Collie 85
Berner Sennen 94,50
Bichon Frisee 65
Bolognezer 60
Boomer 60
Border Terrier 80
Bouvier 92,50
Briard 90
Cairn Terrier 80
Cavalier King Charles 67,50
Chihuahua 47,50
Cocker Spaniel 90
Duitse Herder lang 82
Golden Doodle 95
Golden Retriever 75
Gordon Setter 85
Havanezer 60
Heidewachtel 82,50
Ierse setter 85
Jack Russel Ruwhaar 75
Keeshond dwerg 57
midden 68,50
groot 80
King Charles Spaniel 65
Kooikerhondje 60
Labradoodle mini 80
medium 90

groot

 

100

 

 

Behandeling/Ras: Grootte: Prijs:
Extra groot 110
Labrador retriever 56,50
Leonberger 107,50
Lhasa Apso 60

Malteser

60
Mopshond 50
Newfoundlander 107,50
Norfolk Terrier 90
Norwich Terrier 90
Old English Sheepdog 95
Pekinees 60
Poedel Toy/Dwerg 65
Middenslag 80
groot 95
Pomeriaan 56
Portugese waterhond 80
Schapendoes 80
Schotse Herder 80
Schotse Terrier 85
Shih-Tzu 56
Sint Bernard 107,50
Teckel langhaar 58
Teckel Ruwhaar 77,50
Tibetaanse Terrier 67,50
Vlinderhondje 57,50
Welsh Terrier 105
Westie 80
Yorkshire terrier 52,50
Zwitserse Witte herder 85