Behandelingen & Tarieven

Bij Hond&Hip kunt u terecht voor alle voorkomende trimbehandelingen die noodzakelijk zijn voor de optimale verzorging van de vacht van uw hond. Ook werken wij uitsluitend met de beste producten op natuurlijke basis.


Een complete trimbehandeling bestaat standaard uit:

Wassen & drogen

De trimbeurt

Nagels knippen

Oren checken

wassen & Drogen

Iedere hond wordt voor de trimbehandeling bij ons gewassen. Hierdoor krijg je een mooier resultaat bij de trimbeurt en is het ook beter voor ons materiaal.

Is uw hond een smeerpoets en houd hij ervan zich tijdens het wandelen lekker vies te maken? U kunt bij ons ook terecht voor alleen het wassen en drogen van uw hond.

Nagels knippen

U kunt ook alleen de nagels van uw hond laten knippen bij ons.

De Trimbeurt

Is de hond nog niet aan een trimbeurt toe maar zijn de haren bij zijn ogen wel erg lang? U mag tussen de trimbeurten in 1x kosteloos langskomen om de ogen van uw hond bij te laten knippen.

Een tussenbeurt of borstelbeurt voor uw hond is ook mogelijk. Vraag hiervoor vrijblijvend naar meer informatie.  De prijs is afhankelijk van de grootte en vachtsoort van uw hond.

Het baasje

In principe bent u niet bij de trimbeurt van uw hond. De hond reageert heel anders als de baas erbij is. Er is wel een mogelijkheid tot wachten in de salon, maar u bent dan niet in het trimgedeelte. Dit zorgt namelijk voor nogal wat afleiding bij de hond. De duur van een gemiddelde trimbeurt hangt natuurlijk af van de grootte van de hond en de conditie van de vacht maar de gemiddelde trimbeurt duurt zeker 2 uur.

Ook kan het zijn dat er meerdere honden tegelijk in de trimsalon zijn. Is dit voor u of voor uw hond niet wenselijk bijvoorbeeld door een nare ervaring in het verleden, geef dit dan tijdens het maken van de afspraak even aan. Dan zullen wij hier rekening mee houden en uw hondje plannen als er niemand anders aanwezig is.

Alleen op afspraak

Omdat een trimbeurt een redelijk uitgebreide behandeling is, werken wij alleen op afspraak.

Puppybehandelingen

Krijgt of heeft u een puppy? Het is voor een puppy heel goed om hem tussen de 12 en 16 weken eens te laten komen rondsnuffelen in de trimsalon. In deze periode staat de puppy nog helemaal open voor nieuwe ervaringen. Wij doen tijdens deze kennismaking nog niets aan de vacht van de pup. Hij snuffelt even aan nieuwe geurtjes, ervaart de geluiden die bij een trimsalon horen en u maakt kennis met mij.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat u een goed gevoel bij de trimsalon heeft is deze kennismaking GRATIS. Ook als er geen vervolgafspraak volgt. Mocht de ervaring bevallen raden wij aan om met 16 weken te komen voor een puppytrim.

Bij deze puppytrim wordt uw puppy gewassen, gedroogd en worden op een speelse, leuke wijze de oogjes vrij geknipt, de voetjes bijgewerkt en het poepgaatje vrij geknipt. Dit allemaal met veel knuffels en snoepjes zodat het wederom een leuke ervaring is voor uw puppy.

Rond de zes maanden kan uw puppy een eerste trimbeurt aan. Voor deze leeftijd is het te intensief voor de pup.

Tarieven

Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende hondenrassen in de trimsalon. De prijzen vermeld zijn inclusief BTW en zijn vanaf prijzen. De vanaf prijzen zijn gebaseerd op een hond met een verzorgde vacht zonder klitten en een hond met normaal gedrag op de trimtafel. Voor honden met klitten, vlooien of extreem moeilijk gedrag kan de prijs hoger uitvallen.
Behandeling/Ras: Grootte: Prijs (€)
Puppykennismaking Gratis
Eerste puppytrim
(duur ca 1 uur)
35
Ontvlooien 11
Nagels knippen 7
Bearded Collie 65
Berner Sennen 85
Bichon Frisee 57,50
Bolognezer 52,50
Boomer 50
Border Terrier 65
Bouvier 86.50
Briard 82
Cairn Terrier 65
Cavalier King Charles 55
Chihuahua 37,50
Cocker Spaniel 77,50
Duitse Herder lang 73
Golden Doodle 85
Golden Retriever 66
Gordon Setter 75
Havanezer 52,50
Heidewachtel 80
Ierse setter 70
Jack Russel Ruwhaar 58
Keeshond dwerg 52,50
midden 60
groot 70
King Charles Spaniel 61,50
Kooikerhondje 50
Labradoodle mini 67,50
medium 77,50

groot

 

87,50

 

 

Behandeling/Ras: Grootte: Prijs:
Extra groot 95
Labrador retriever 48,50
Leonberger 100
Lhasa Apso 52,50

Malteser

52,50
Mopshond 40
Newfoundlander 100
Norfolk Terrier 70
Norwich Terrier 70
Old English Sheepdog 80
Pekinees 52,50
Poedel Klein 55
Middenslag 70
groot 85
Pomeriaan 43
Portugese waterhond 70
Schapendoes 70
Schotse Herder 70
Schotse Terrier 70
Shih-Tzu 52,50
Sint Bernard 100
Teckel langhaar 50
Teckel Ruwhaar 60
Tibetaanse Terrier 58
Vlinderhondje 50
Welsh Terrier 80
Westie 57,50
Yorkshire terrier 45
Zwitserse Witte herder 75