Behandelingen & Tarieven

Bij Hond&Hip kunt u terecht voor alle voorkomende trimbehandelingen die noodzakelijk zijn voor de optimale verzorging van de vacht van uw hond. Ook werken wij uitsluitend met de beste producten op natuurlijke basis.


Een complete trimbehandeling bestaat standaard uit:

Wassen & drogen

De trimbeurt

Nagels knippen

Oren checken

wassen & Drogen

Iedere hond wordt voor de trimbehandeling bij ons gewassen. Hierdoor krijg je een mooier resultaat bij de trimbeurt en is het ook beter voor ons materiaal.

Is uw hond een smeerpoets en houd hij ervan zich tijdens het wandelen lekker vies te maken? U kunt bij ons ook terecht voor alleen het wassen en drogen van uw hond.

Nagels knippen

U kunt ook alleen de nagels van uw hond laten knippen bij ons.

De Trimbeurt

Is de hond nog niet aan een trimbeurt toe maar zijn de haren bij zijn ogen wel erg lang? U mag tussen de trimbeurten in 1x kosteloos langskomen om de ogen van uw hond bij te laten knippen.

Een tussenbeurt of borstelbeurt voor uw hond is ook mogelijk. Vraag hiervoor vrijblijvend naar meer informatie.  De prijs is afhankelijk van de grootte en vachtsoort van uw hond.

Het baasje

In principe bent u niet bij de trimbeurt van uw hond. De hond reageert heel anders als de baas erbij is. Er is wel een mogelijkheid tot wachten in de salon, maar u bent dan niet in het trimgedeelte. Dit zorgt namelijk voor nogal wat afleiding bij de hond. De duur van een gemiddelde trimbeurt hangt natuurlijk af van de grootte van de hond en de conditie van de vacht maar de gemiddelde trimbeurt duurt zeker 2 uur.

Ook kan het zijn dat er meerdere honden tegelijk in de trimsalon zijn. Is dit voor u of voor uw hond niet wenselijk bijvoorbeeld door een nare ervaring in het verleden, geef dit dan tijdens het maken van de afspraak even aan. Dan zullen wij hier rekening mee houden en uw hondje plannen als er niemand anders aanwezig is.

Alleen op afspraak

Omdat een trimbeurt een redelijk uitgebreide behandeling is, werken wij alleen op afspraak.

Puppybehandelingen

Krijgt of heeft u een puppy? Het is voor een puppy heel goed om hem tussen de 12 en 16 weken eens te laten komen rondsnuffelen in de trimsalon. In deze periode staat de puppy nog helemaal open voor nieuwe ervaringen. Wij doen tijdens deze kennismaking nog niets aan de vacht van de pup. Hij snuffelt even aan nieuwe geurtjes, ervaart de geluiden die bij een trimsalon horen en u maakt kennis met mij.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat u een goed gevoel bij de trimsalon heeft is deze kennismaking GRATIS. Ook als er geen vervolgafspraak volgt. Mocht de ervaring bevallen raden wij aan om met 16 weken te komen voor een puppytrim.

Bij deze puppytrim wordt uw puppy gewassen, gedroogd en worden op een speelse, leuke wijze de oogjes vrij geknipt, de voetjes bijgewerkt en het poepgaatje vrij geknipt. Dit allemaal met veel knuffels en snoepjes zodat het wederom een leuke ervaring is voor uw puppy.

Rond de zes maanden kan uw puppy een eerste trimbeurt aan. Voor deze leeftijd is het te intensief voor de pup.

Tarieven

Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende hondenrassen in de trimsalon. De prijzen vermeld zijn inclusief BTW en zijn vanaf prijzen. De vanaf prijzen zijn gebaseerd op een hond met een verzorgde vacht zonder klitten en een hond met normaal gedrag op de trimtafel. Voor honden met klitten, vlooien of extreem moeilijk gedrag kan de prijs hoger uitvallen.
Behandeling/Ras: Grootte: Prijs (€)
Puppykennismaking Gratis
Eerste puppytrim
(duur ca 1 uur)
35
Ontvlooien 11
Nagels knippen 7,50
Bearded Collie 75
Berner Sennen 90
Bichon Frisee 60
Bolognezer 55
Boomer 53,50
Border Terrier 72,50
Bouvier 88,50
Briard 87,50
Cairn Terrier 72,50
Cavalier King Charles 67,50
Chihuahua 40
Cocker Spaniel 85
Duitse Herder lang 77,50
Golden Doodle 91,50
Golden Retriever 72,50
Gordon Setter 80
Havanezer 55
Heidewachtel 82,50
Ierse setter 75
Jack Russel Ruwhaar 64,50
Keeshond dwerg 55
midden 65
groot 75
King Charles Spaniel 65
Kooikerhondje 55
Labradoodle mini 72,50
medium 81,50

groot

 

91,50

 

 

Behandeling/Ras: Grootte: Prijs:
Extra groot 100
Labrador retriever 53,50
Leonberger 105
Lhasa Apso 53,50

Malteser

53,50
Mopshond 42,50
Newfoundlander 105
Norfolk Terrier 77,50
Norwich Terrier 77,50
Old English Sheepdog 85
Pekinees 55
Poedel Klein 60
Middenslag 75
groot 90
Pomeriaan 55
Portugese waterhond 75
Schapendoes 75
Schotse Herder 75
Schotse Terrier 75
Shih-Tzu 53,50
Sint Bernard 105
Teckel langhaar 55
Teckel Ruwhaar 70
Tibetaanse Terrier 63
Vlinderhondje 55
Welsh Terrier 100
Westie 65
Yorkshire terrier 47,50
Zwitserse Witte herder 80